dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Tilmeld dig til dette arrangement
Tak for din tilmelding
Mælkefestival i Helle Hallen d. 16. og 17. september 2017
  16 sep 2017, kl. 09:00

Mælkevejen til en grøn forretning

Landbrugsrådgivning Syd ser positivt på fremtiden for både landbrug og mange andre erhvervsdrivende i lokalområdet. Den grønne revisor Claus M. Olsen, som er regnskabschef hos LRS i Varde, er optimistisk og har hjulpet mange erhvervsdrivende med at finde ”mælkevejen” til en grøn forretning. Det gælder både landbrug, selskaber og liberalt erhverv.

Alene i år har Den Grønne Revisor og LRS fået 26 nye kunder. ”Det viser at vores koncept med at have revisorer, regnskabsassistenter, jurister og økologi- miljø- og planteavlskonsulenter lokalt i samme hus, er en god forretning for vores kunder. Her kan man både få lavet regnskaber, ejendomshandler, testamenter og miljøansøgninger med lokalkendte konsulenter. Det er tværfaglighed når det er bedst”, siger revisor Claus M. Olsen.

Han glæder sig til Mælkefestivallen, hvor Landbrugsrådgivning Syd, Den Grønne Revisor og Familielandbruget byder velkommen i teltet på stand nr. 101. Her bliver der taget hånd om hele familien både når det gælder forretning og fremtidsmuligheder. Kig forbi Mælkefestivallen og blive klogere på din forretning. Landbrugsrådgivning Syd har et godt ry for at komme omkring hele bedriften med familien i centrum.

Foto:

Varde: De Grønne Revisorer og LRS i Varde sætter tværfagligheden højt, når det gælder små og mellemstore virksomheder.

Mælkefestival: På Mælkefestivallen d. 15. og 16. september ved Hellehallen kan man møde De Grønne Revisorer og LRS på stand nr. 101