dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Tilmeld dig til dette arrangement
Tak for din tilmelding
Vild Naturdag i Vejen
  23 sep 2017, kl. 09:15
Bliv klogere på naturen i landbruget til Naturdag i Vejen

VILD naturdag ved Vejen

Familielandbruget i Sydvest, Sønderjylland og Vejle inviterer til en faglig og festlig dag i naturens tegn ved Vejen mose, hvor formand for Familielandbruget Sydvest Henrik Bertelsen bor. 

Det bliver en vild dag, hvor man bl.a. kan opleve natur-entertaineren Sebastian Klein kendt fra TV og alle vil blive klogere på naturen, landbruget og det vilde liv i Danmark.

Naturdagen foregår lørdag d. 23. september kl. 9.15 på Stavnsbjergvej 19, 6600 Vejen. Tilmeld dig allerede i dag, for der bliver rift om pladserne. Sidste tilmelding er onsdag d. 20/9 til Landbrugsrådgivning Syd på tlf: 73742020. Arrangementet er gratis. 

Naturdagen starter med rundstykker i gildesalen på Stavnsbjergvej 19. Herefter giver Sebastian Klein, PlanBi og Jægerforbundet spændende indslag om natur, biodiversitet og vildt. Efter frokosten skal gummistøvlerne på og resten af dagen foregår i marken og i den virkelige, vilde natur. 

Henrik Bertelsen, formand for Familielandbruget Sydvest, fortæller at det bliver en faglig og festlig dag med fokus på det man som landmand og lodsejer kan lave, for at øge biodiversiteten og natur-nydelsen på sin jord.

- Hvis vi ved at sprede lidt viden og gode råd, kan gøre det nemt at lave mere natur og biodiversitet, så kan vi måske komme den kritik i møde, ”de grønne” plejer at fremsætte. Landmænd vil gerne naturen, vi bor midt i den og nyder godt af den hver dag.

På naturdagen vil vi bl.a. blive klogere på, hvad der gavner naturen, og hvordan vi med nemme tiltag kan øge biodiversiteten. Det glæder jeg mig til, siger Henrik Bertelsen.

Henrik driver 50 ha med græs, 35 ha korn og 35 ha skov/natur og har 100 kreaturer. På lørdag d. 23. september byder han velkommen til en vild dag i naturen.