dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Bliv kunde

Hos Landbrugsrådgivning Syd er en kunde en kunde. Det vil sige, at uanset dit landbrugs type eller størrelse vil vi hjælpe dig med at nå i mål med dine planer og drømme.

Vi tilbyder både faglig rådgivning, hjælp med regnskaber og økonomi, juridisk bistand, assistance i forbindelse med ejendomshandel og meget andet. 

Læs alt om vores rådgivningsydelser her

Vi rådgiver også virksomheder uden for landbruget. Kontakt Den Grønne Revisor for at høre nærmere.

 

DU er i fokus

Vores kunder understreger ofte den fleksibilitet og kreativitet, vi udviser. Hos Landbrugsrådgivning Syd får du nemlig aldrig en standardløsning, men en skræddersyet pakke, der passer til netop dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er nemlig, at DU og DINE BEHOV er i centrum. Læs mere om hvad vores kunder siger her

Landbrugsrådgivning Syd er tæt på dig både fagligt og geografisk. Vi vil meget gerne høre om din virksomhed og din situation. Kontakt os for at blive ringet op af en af vores konsulenter, så sammensætter vi den helt rigtige løsning til dig.

Eksempelvis har vi i Landbrugsrådgivning Syd et helt unikt etableringstilbud for dig, der er ved at etablere dig som selvstændig landmand. Det gælder helt frem til din etablering!

Udfyld vores kontaktformular ved at klikke på "Bliv kunde" i toppen af siden - så kontakter én af vores dygtige konsulenter dig hurtigst muligt.