dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Tilmeld Nyhedsbreve
Nyheder
Sune Hallberg er ansat som driftsøkonomikonsulent
  06 feb 2019

Pr. 1. februar 2019 er Sune Hallberg ansat som driftsøkonomikonsulent i Landbrugsrådgivning Syd. Sune er uddannet jordbrugsteknolog og kommer fra en lignende stilling i SLF. Han har mere end 10 års erfaring som konsulent inden for landbruget og opvokset tosproget med både dansk og tysk som modersmål.

Sune er uddannet jordbrugsteknolog og har de seneste 10 år siddet som driftsøkonomikonsulent for både danske og tyske kunder i Sønderjysk Landboforening. Her har han rådgivet inden for bl.a. strategi, budgetlægning, finansiering og eksport. Særligt har han erfaring med etableringsrådgivning - også i forbindelse med udlandsetablering.

Dertil kommer en specialisterfaring som landbrugsrådgiver i Nordea Bank Dk, hvor Sune har rådgivet større kunder inden for strategi og finansiering.

Inden da var Sune ansat som sælger i Ramsta Robotics Sverige, hvor han bl.a. har organiseret og gennemført messer i Danmark og Tyskland. Derfor behersker han også svensk i skrift og tale.

Personlig baggrund

Sune er født i Flensbrog den 9. november 1984 og opvokset på et landbrug i Tyskland. Han har gået i dansk skole i Wanderup og Flensborg og er derfor tosproget med både dansk og tysk som modersmål. 

I dag bor Sune med sin kone og datter i Flensborg.

Fremtid hos Landbrugsrådgivning Syd

Sune vil få egen kundeportefølge i LRS, hvor han vil fungere som driftsøkonomikonsulent og rådgive inden for bl.a. strategi, budgetlægning og finansiering. Han vil primært være tilknyttet kontoret i Løgumkloster, men vil også være at finde i Varde og Vejle en til to dage hver uge og på de øvrige kontorer efter behov.

Vi glæder os til samarbejdet!