dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Tilmeld Nyhedsbreve
Tre jubilæer i Løgumkloster
  02 aug 2019

Torsdag den 1. august kunne kontoret i Løgumkloster fejre hele tre jubilarer, der havde været ansat i LRS i henholdsvis 20, 30 og 40 år.

I går, torsdag den 1. august 2019, var en særligt festlig dag på kontoret i Løgumkloster. Der var nemlig hele tre jubilæer.

Det var tre økonomiassistenter, der rundede en helt særlig dag.

Laila Fries Nielsen har nu været ansat i LRS i 20 år, og hos LRS er vi glade for hendes store indsats. Laila bor i Løgumkloster med sin mand Tommy og deres to børn. Fritiden bliver brugt på cyklen og på forskelligt foreningsarbejde.

Mette Friis Sørensen kunne samme dag fejre 30 års jubilæum. I LRS er vi glade for Mettes faglige indsats og altid gode humør. Mette bor i Uge på en lille landbrugsejendom sammen med sin mand Arne og et af deres 4 børn. Fritiden bliver brugt på kreativ udsmykning både derhjemme og på kontoret. Derudover bruges fritiden flittigt på foreningsarbejde og med at hjælpe sine børn.

Samme dag kunne Mette Matzen fejre hele 40 års jubilæum, og det blev behørigt fejret med en reception på Centralhotellet i Løgumkloster.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Hjælpsomhed frem for alt

Mette bor i Løgumkloster sammen med sin mand Eli. Fritiden bliver brugt på golfbanen i Tønder og sammen med børn og børnebørn. Hun startede hos LRS lige efter sin studentereksamen - og det var i går 40 år siden. I dag er hun bl.a. ansvarlig for regnskabsprogrammet Ø90.

Hvad der gik igen i alle talerne, var Mettes enorme hjælpsomhed i LRS. "Uanset hvor travlt du selv har, så lægger du det til side, når vi kommer og spørger om hjælp. Det sætter vi virkelig stor pris på," sagde eksempelvis Frank Schrøder, Revisor i LRS, i sin tale til Mette.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

I en lejlighedssang understregedes det også, at Mette "egne" opgaver for LRS måtte hun løse derhjemme, fordi hun bruger arbejdstiden på at hjælpe sine kollegaer.

Venligheden blev også tydelig, da Mette under sin egen tale havde taget gaver med til sine to kollegaer, som hun deler kontor med. Den ene fik et par hjemmestrikkede pulsvarmere, så tastearbejdet på computeren blev mere udholdeligt. Den anden fik en fin glaskrukke med strikket lakridskonfekt til pynt.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Alle medarbejdere i LRS sætters stor pris på Mettes hjælpsomhed, gode humør og gode kollegiale værdier. Og vi ser naturligvis frem til mange gode års samarbejde endnu!

Flot medalje

Mette Matzen fik dog også selv gaver i anledning af den store dag. Hun fik overrakt en flot medalje fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab. Dertil fik hun et diplom, blomster og masser af andre gaver fra familie, venner og kollegaer.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Som repræsentanten fra Det Kongelige Danske Landhusholdningsselskab understregede i sin tale, så er der nogle træk, der går igen hos personer, der kan fejre 20, 30 og 40 års jubilæum. Det er bl.a. loyalitet, omgængelighed, flittighed, dygtighed og imødekommenhed, der kendetegner den slags jubilarer.

I LRS er vi glade for at have så loyale og dygtige medarbejdere, der gør en forskel hver eneste dag både fagligt og socialt.

Rigtig stort tillykke med alle tre jubilæer!