dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel d. 24/11
    24 nov 2017

  Historisk lave renter kan give dig en bedre rentabilitet ved at afkorte løbetiden, men likviditeten skal selvfølgelig også kunne klare det, så tag evt. en snak med din konsulent hos LRS

 • Økologi - Inspiration til jordbruget
    17 nov 2017

  Tilmeld dig " Økologi - Inspiration til jordbruget" nu og få årets sidste numre gratis. Tilmelding til Landbrugsrådgivning Syds økologikonsulent Anne Mette Fruekilde: amf@lrs.dk ring på tlf: 21 16 28 23, eller hos din lokale økologikonsulent.

 • Vagns Vinkel d. 16/11
    16 nov 2017

  Forskudsskemaet for 2018 nu er klar på www.skat.dk i jeres skattemappe. Hvis renterne på jeres lån er mindre, eller der er andre forhold, der har ændret sig, er det altid en god idé at få tjekket, og evt. rettet tallene i forskudsskemaet inden B-skat trækkes i januar

Om os

Hvem er vi?
Landbrugsrådgivning Syd er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder med faglig rådgivning af alle størrelser og typer af landbrug. Virksomheden blev tilbage i 2008 dannet af fire familielandbrugsforeninger: Familielandbruget Sydvest, Fyns Familielandbrug, Sønderjysk Familielandbrug og Vejle Amts Familielandbrug. I dag dækker vi hele Region Syddanmark og Midtjylland og beskæftiger over 100 specialiserede medarbejdere. De står alle klar med en hjælpende hånd på vores lokale kontorer i Ry, Vejle, Varde, Løgumkloster, Odense og Svendborg.

Hos os er der plads til alle, og vi vægter mangfoldigheden og det lokale samarbejde højt. Vi sætter altid kundens behov i centrum, når vi sammensætter en skræddersyet rådgivning. Vi lægger vægt på, at det arbejde, vi laver, er i orden og færdigt til den aftalte tid.