dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel d. 24/11
    24 nov 2017

  Historisk lave renter kan give dig en bedre rentabilitet ved at afkorte løbetiden, men likviditeten skal selvfølgelig også kunne klare det, så tag evt. en snak med din konsulent hos LRS

 • Økologi - Inspiration til jordbruget
    17 nov 2017

  Tilmeld dig " Økologi - Inspiration til jordbruget" nu og få årets sidste numre gratis. Tilmelding til Landbrugsrådgivning Syds økologikonsulent Anne Mette Fruekilde: amf@lrs.dk ring på tlf: 21 16 28 23, eller hos din lokale økologikonsulent.

 • Vagns Vinkel d. 16/11
    16 nov 2017

  Forskudsskemaet for 2018 nu er klar på www.skat.dk i jeres skattemappe. Hvis renterne på jeres lån er mindre, eller der er andre forhold, der har ændret sig, er det altid en god idé at få tjekket, og evt. rettet tallene i forskudsskemaet inden B-skat trækkes i januar

Finansiering

Uvildig sparringspartner
Økonomi er en verden fuld af både risici og muligheder. Vi er 100% uafhængige i forhold til dine finansielle samarbejdspartnere. Vores mål er, at du får den optimale sammensætning af din finansiering i forhold til behov og risici. Vi forholder os kritiske til de tilbud og krav, du får fra realkredit og pengeinstitut. Vi har tid og overskud til at sætte os grundigt ind i dine forhold, så vi kan rådgive dig optimalt i forhold til din aktuelle situation og din fremtid. Ud over at være din rådgiver og sparringspartner, kan vi hjælpe dig i økonomiske forhandlingssituationer og deltage i diverse bankmøder.

Låneomlægning
Overvejer du, hvorvidt du kan optimere dine lån? Der opstår mange spørgsmål i forbindelse med låneomlægninger. Ofte kan det være en god idé at lade en uvildig rådgiver vurdere de mange muligheder og omkostninger i forbindelse med omlægning af lån.