dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel d. 24/11
    24 nov 2017

  Historisk lave renter kan give dig en bedre rentabilitet ved at afkorte løbetiden, men likviditeten skal selvfølgelig også kunne klare det, så tag evt. en snak med din konsulent hos LRS

 • Økologi - Inspiration til jordbruget
    17 nov 2017

  Tilmeld dig " Økologi - Inspiration til jordbruget" nu og få årets sidste numre gratis. Tilmelding til Landbrugsrådgivning Syds økologikonsulent Anne Mette Fruekilde: amf@lrs.dk ring på tlf: 21 16 28 23, eller hos din lokale økologikonsulent.

 • Vagns Vinkel d. 16/11
    16 nov 2017

  Forskudsskemaet for 2018 nu er klar på www.skat.dk i jeres skattemappe. Hvis renterne på jeres lån er mindre, eller der er andre forhold, der har ændret sig, er det altid en god idé at få tjekket, og evt. rettet tallene i forskudsskemaet inden B-skat trækkes i januar

Regnskab

En fleksibel løsning
Årsregnskab, skatteregnskab og momsregnskab er tre komplicerede størrelser, men ved du hvor mange muligheder der ligger her for din virksomhed? Det gør vi! Og vi hjælper dig selvfølgelig gerne, og mulighederne er mange. Du kan enten selv overføre og udlæse data, eller vi kan gøre det for dig, du kan enten bruge dit eget regnskabsprogram, eller du kan bruge vores. Vi har stor erfaring med skatteforhold i små og mellemstore virksomheder og er parate til at hjælpe dig. Sammen finder vi en fleksibel løsning, der passer til dine behov.

Selskab eller personligt regnskab
Er du også i tvivl om, hvorvidt du forsat skal drive virksomheden som personlig virksomhed eller omdanne den til et selvskab? Din personlige virksomhed kan omdannes til selskab på to måder: skattefri omdannelse eller skattepligtig omdannelse. Valget mellem en skattefri eller skattepligtig omdannelse kan være en kompliceret opgave.Vi kan både nævne fordele og ulemper, men én ting er sikkert: Omdannelsen bør sjældent ske alene ud fra et skattemæssigt synspunkt. Vi guider dig gennem en jungle af regler og finder både argumenterne, der taler for og imod.