dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel d. 24/11
    24 nov 2017

  Historisk lave renter kan give dig en bedre rentabilitet ved at afkorte løbetiden, men likviditeten skal selvfølgelig også kunne klare det, så tag evt. en snak med din konsulent hos LRS

 • Økologi - Inspiration til jordbruget
    17 nov 2017

  Tilmeld dig " Økologi - Inspiration til jordbruget" nu og få årets sidste numre gratis. Tilmelding til Landbrugsrådgivning Syds økologikonsulent Anne Mette Fruekilde: amf@lrs.dk ring på tlf: 21 16 28 23, eller hos din lokale økologikonsulent.

 • Vagns Vinkel d. 16/11
    16 nov 2017

  Forskudsskemaet for 2018 nu er klar på www.skat.dk i jeres skattemappe. Hvis renterne på jeres lån er mindre, eller der er andre forhold, der har ændret sig, er det altid en god idé at få tjekket, og evt. rettet tallene i forskudsskemaet inden B-skat trækkes i januar

Strategi

Hvordan ser fremtiden ud?
Som virksomhedsleder er det vigtigt, at du stopper op og overvejer, hvordan du ønsker, at fremtiden skal se ud. Og om du når de resultater, du ønsker. Med andre ord anbefaler vi dig at udarbejde en strategi for fremtiden. Det er en opgave, som kræver overblik – og overskud – og tid! Vi har stor erfaring med at tænke strategi og kan nemt guide dig gennem processen. Vi tager højde for dine mål og ambitioner og ser dine visioner som vores ledetråd. Spar tid og besvær og lad os hjælpe dig.

Balanced Scorecard
Når først målet og strategien er fastlagt, hjælper vi dig også gerne med at fastlægge vejen hen til målet. Med hjælp fra et Balanced Scorecard, der kan benyttes som styringsværktøj i forhold til den fastlagte strategi, kan du se, om du er på rette vej, eller om der skal foretages et par justeringer undervejs.