Digitalt møde i Sydvest og Sønderjysk

Digitalt møde i Sydvest og Sønderjysk

Mød Familielandbrugets formand Lone Andersen og næstformand Henrik Bertelsen på et virtuelt medlemsmøde, hvor dine mærkesager kan blive diskuteret, og du kan høre mere om Familielandbrugets arbejde på landsplan.

  • Hvad skal 2021 bringe for Familielandbruget?
  • Hvad er de vigtigste politiske mærkesager?
  • Hvilke typer medlemsarrangementer ønsker du dig?

Der sker rigtig mange politiske ting i vores lille land. Covid-19, minkskandalen, klimalov, reduceret EU-budget mv. Samtidig har vi rigtig svært ved at mødes fysisk, og få diskuteret alle disse vigtige sager. Derfor inviterer vi til et digitalt medlemsmøde med vores formand og næstformand for familielandbruget samt din lokale formand.

Der har sjældent været SÅ mange politiske dagsordner, som der er nu, og vi føler, at I som medlemmer er meget engageret i at ville hjælpe med at finde løsninger. Det er virkelig godt og vigtigt. Derfor er det vigtigt, at vi på en eller anden måde kan mødes og dele de ideer og holdninger vi har, om erhvervets udfordringer og muligheder, for det er vigtig at alle muligheder tages om bord i Familielandbruget og i L&F.

Vi håber derfor I vil deltage i dette medlemsmøde.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig via formularen nedenfor senest 12.1. Dette medlemsmøde er for medlemmer af Sønderjysk Familielandbrug og Familielandbruget Sydvest.

De andre lokalforeninger har også mulighed for at afholde et møde med samme dagsorden, og mødet vil i så fald blive offentliggjort på lrs.dk

Antoni Stenger

Antoni Stenger

Telefon
7484 5402
Mobil
2422 2960
E-mail
formand@lrs.dk
Bestyrelseposter
  • Formand, Landbrugsrådgivning Syd
  • Formand, Sønderjysk Familielandbrug
Tilmelding til digitalt medlemsmøde

14.1. - for medlemmer af Sydvest og Sønderjysk

Tilmeld arrangementet

Når du indsender formularen, accepterer du vores samhandelsbetingelser.