Planteavlsmøde: Kemi og gødning - Ry

Landbrugsrådgivning Syd afholder planteavlsmøde i Ry med oplæg om forskellige aktuelle emner. Mødet er målrettet vores kunder og medlemmer, men alle er velkommen til at deltage.
Planteavlsmøde: Kemi og gødning - Ry

Vi inviterer dig hermed til planteavls møde, hvor vi vil komme ind på forskellige emner i løbet af foråret. Emner vi kommer omkring på ved dette møde er:

  • Aktuelle emner indenfor økonomi og skat v/ Niels Hørlyck.
  • Økonomi i planteavlen med tal fra lokal planteavl og nye gødningsregler v/ Daniel Sørensen.
  • Indlæg om kemi fra ny planteavlskonsulent Niels Jørgen Jakobsen.
  • Opdatering om priser på kort og gødning. Hvordan ageres der mest fornuftigt i et svingende marked og udfastning af betalingsrettigheder i 2023 v/ Daniel Sørensen.
  • Lille reklamepræsentation for Summax v/ Dorte Thomasen.

Mødet er torsdag d. 27. januar 2022 kl. 19:00 - 22:00 i v. Landbrugsrådgivning Syd, Parallelvej 9a, 8680 Ry til aftensmad og kaffe.

Tilmelding til mødet er nødvendigt og skal ske senest d. 21. januar 2022 af hensyn til forplejning. Kontakt derfor Daniel Sørensen på tlf. 30 16 20 46 eller send en mail på das@lrs.dk 

Coronas Pas:

For at skabe sikkerhed for vores deltagere, vil der skulle vises gyldigt Corona pas eller en negativ Coronatest ved indgangen. Vi vil også gøre plads til, at man kan holde afstand ved bordene.

Vi glæder os til at se dig.