Malkekvægaften, Løgumkloster

Landbrugsrådgivning Syd afholder planteavlsmøde med fokus på Mælkeproduktion i Løgumkloster.
Malkekvægaften, Løgumkloster

Landbrugsrådgivning Syd afholder planteavlsmøde med fokus på malkekvæg i samarbejde med Sønderjysk Familielandbrug og Sønderjysk Landboungdom.

Aftenens emner er:

CAP-reformen og dens betydning for mælkeproducenterne, gødskning med høje gødningspriser, dyrkning af hjemmeavlet protein (kløvergræs, hestebønner, ærter, roer) v. Ole Hansen, Planteavlskonsulent, Landbrugsrådgivning Syd.

Hvordan gik det med grovfoderkvaliteten i 2021 og hvad skal der være fokus på i 2022. Valg af proteinfoder i tilskudsfoderet. Er hestebønner relevant som fodermiddel? Hvilke begrænsninger har de og hvad må de koste? Velfærdsloven om hold af kvæg - hvad skal vi have styr på nu? v. Torkild Moos, Kvægbrugskonsulent, Syddansk Kvæg.

Hvor og hvornår?

Arrangementet foregår tirsdag d. 25. januar 2022 kl. 19:30 - 22:00 på adressen Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster. Alle er velkommen, men tilmelding er nødvendig på tlf. 7374 2020 senest mandag d. 24. januar 2022. Sønderjysk Familielandbrug er vært ved kaffen.

Coronas Pas:

For at skabe sikkerhed for vores deltagere, vil der skulle vises gyldigt Corona pas eller en negativ Coronatest ved indgangen. Vi vil også gøre plads til, at man kan holde afstand ved bordene.

Vi glæder os til at se dig.