Prøv CropManager gratis helt frem til 31. marts 2023

Prøv CropManager gratis helt frem til 31. marts 2023

CropManager - let, overskueligt og brugervenligt.

 

Hvad er CropManager?

Skal det være let, overskueligt og brugervenligt? Så er det CropManager du skal have fat i.
De funktioner du kan benytte dig af i Cropmanager er blandt andet: Tildelingslag, biomassekort og diverse prognoser for f.eks. septoria, vækstregulering og høst. Er du stadig ikke solgt? Så kan vi informere dig om at gevinsterne er mange. For præcisionsjordbrug kan både give dig højere udbytte, lavere omkostninger til gødning samt en besparelse af tid i marken. 

Alle prognoserne er baseret på data fra satellitter, vejrprognoser samt aktuelle dyrkningsinformationer på din bedrift.

  • Få markoverblikket med dyrkningsjournal og optimer arbejdet med tildelingslag
  • Markanalysen viser, hvordan biomassen på marken udvikler sig
  • Varslingspakken giver prognoser for bl.a. septoria, vækstregulering og høst

Prøv CropManager gratis helt frem til 31. marts 2023

CropManager Tildelingslag og CropManager Varslingspakke kan afprøves GRATIS og uforpligtende frem til d.31 marts 2023. 

Sådan får du CropManager

Alt du skal gøre for at få CropManager er at gå ind cropmanager.dk, opret dig som bruger, og så er du faktisk i gang. Hvis du allerede er kunde i Mark Online eller FarmTracking, så henter vi automatisk dine data, og ellers kan du hente din markplan fra Grundbetalingsansøgningen. 

Mere om funktionerne i CropManager

Markplan

Du kan få et overblik over dine marker, de opgaver som du har planlagt og udført, og din dyrkningshistorik. En markplan er nødvendig for, at du kan få det bedste ud af funktionerne i CropManager. Alt data bliver nemlig synkroniseret med FarmTracking og Mark Online, så dine registreringer bliver automatisk hentet til Markplan. 

Markanalyse

Med Markanalyse kan du se hvordan biomassen på marken har udviklet sig gennem vækstsæsonen ved hjælp af satellitbilleder af din mark, og på den måde kan du sammenligne væksten med de omkringliggende marker, der har samme afgrøde. Mange bedrifter har eftersigende allerede jordprøverne liggende i Markdatabasen, og disse kan du få adgang til i CropManager. 

Tildelingslag

De forskellige tildelingslag er baseret på algoritmer og satellitter, som vil kunne hjælpe dig med at fordele f.eks. ukrudtsbekæmpelse, gødning, kalium og plantebeskyttelse korrekt. 

Hvis du bruger traktorterminalen Bogballe eller John Deer, eller dine maskiner er understøttet af AgriRouter,  vil dine tildelingslag automatisk blive overført hertil. 

Prognoser

CropManager indeholder en Varslingspakke som hjælper dig med at handle i tide, hvad angår bekæmpelse af sygdomme, vækstregulering og høst. Du kan blandt andet få prognoser for risikoen for lejesæd, sygdomme som majsøjeplet og septoria samt høst af majs og udbytte af vinterhvede og majs. 
Der kommer løbende nye prognoser til.

Hotspots

Med hotspots kan du markere et område og sende en kollega ud senere på dagen. Det kan være i forbindelse med skadedyr, svampesygdomme eller ukrudt på marken.

Udbyttebenchmark

Se, hvordan dine marker og resultater klarer sig sammenlignet med andre. Så kan du se, hvordan du ligger i forhold til forventningerne.