Tour De France information til landbruget

Tour De France information til landbruget

I forbindelse med Tour De France har Kolding kommune og Aabenraa kommune udsendt et brev omkring lukning af veje for trafikanter.

"...Søndag den 3. juli 2022 kommer Tour de France 2022 gennem Kolding, Haderslev og Aabenraa Kommuner.

For at gøre plads til et så stort cykelløb, kræver det, at vejene på ruten lukkes af for al trafikken søndag den 3. juli 2022.

  • I Kolding Kommune er der spærret mellem kl. 10 til 16.
  • I Haderslev Kommune er der spærret mellem kl. 11 til kl. 17.
  • I Aabenraa Kommune er der spærret mellem kl. 12 til 18.

Når der først er sat afspærring op, vil det i ovenstående tidsrum ikke være muligt at køre på eller krydse ruten i køretøj. Der vil blive åbnet for normal trafik hurtigst muligt efter, at tour-kortegen har passeret.

Afspærringerne kan have betydning for både beboere og landbrug i området. Det kan være, at man i dette tidsrum plejer at få leveret eller afhentet varer, mælkebilen kommer eller at man selv skal ud at køre. Vi opfordrer jer derfor til at hjælpe med os med at sprede budskabet til jeres medlemmer, så de er forberedte på, at strækningen bliver spærret. Vi skal understrege, at selvom man ikke bor direkte ud til ruten, kan man godt blive berørt, fordi store områder bliver lukket inde.   

Akutte situationer

Det er vigtigt at tilføje, at opstår der akutte situationer på dagen, er det selvfølgelig muligt at få hjælp. I disse tilfælde skal man kontakte politiet.

Selvom et så stort løb som Tour de France vil give store trafikmæssige udfordringer, håber vi på jeres forståelse. Det at få besøg af verdens største cykelløb er en stor chance for at vise vores dejlige områder frem, og vi håber, at rigtig mange af jeres medlemmer også har lyst til at deltage i den gule folkefest.

Læs mere om ruten på letourcph.dk. I kan også finde yderligere information på de enkelte kommuners hjemmesider.   

Venlig hilsen

Kolding, Haderslev og Aabenraa Kommuner