Vi søger Planteavlskonsulent til Sønderjylland

Vi søger Planteavlskonsulent til Sønderjylland

Vi har brug for en ny kollega, da en af vores mangeårige Planteavlskonsulenter har valgt at gå på pension til efteråret. Har du lyst til tæt kundekontakt og et selvstændigt og afvekslende arbejde, og søger du nye udfordringer, så er det dig vi mangler.

Du får et stærkt, fagligt netværk som en del af LRS planteavlsafdelingen, som består af 14 medarbejdere. Dertil bliver du også en del af det tværfaglige miljø, med ca. 100 ansatte.

I LRS bestræber vi os på at yde den bedste faglige rådgivning for alle vores kunder, som både omfatter både store og små landbrug og mange andre erhvervsdrivende.

Landbrugsrådgivning Syd har kontorer i hhv. Ry, Vejle, Varde, Løgumkloster, Odense og Svendborg og er derfor tæt på kunderne.

Til stillingen indgår en kundeportefølje.

Din profil

Du har en relevant uddannelse som Agronom, jordbrugsteknolog eller lign.

Vi ser gerne du har erfaring med udarbejdelse af mark- og dyrkningsplaner, sprøjteopdateringskurser, landbrugsindberetninger og ansøgninger til landbrugsstøtte.

Du er fagligt ambitiøs, handlingsorienteret og trives godt med frihed under ansvar

Du er positiv og evner at engagere dig i såvel opgaver, kunder som kollegaer

Du arbejder struktureret og trives med, at der i perioder er travlt

Du tilbydes

En spændende arbejdsplads, hvor vi lægger vægt på langsigtet relationer, fleksibilitet og et godt arbejdsmiljø. Vi har en åben og uformel omgangstone, hvor værdierne tillid og trivsel er omdrejningspunktet.

Du bliver en del af et velfungerende team, der værdsætter humor, tværfagligt samarbejde og gode kollegaer i hverdagen.

 

Er du klar til at komme med på holdet og give vores kunder god faglig planteavlsrådgivning? Så send din ansøgning og CV til chefkonsulent Rikke Kyhn mail jobs@lrs.dk mærket ”Planteavlskonsulent”.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Rikke Kyhn på Tlf.: 2024 5052

Vi glæder os til at høre fra dig.