Vi rådgiver fuldtids- deltids og fritidserhverv.

Åbningstider i sommerferien 2022

I sommerferien vil der være forskellige åbningstider på vores 6 kontorer. Se nedenfor hvornår dit lokale kontor holder åben eller ferielukket hen over sommeren.

Odense: Kontoret er åbent mandag til torsdag i uge 28 – 31 fra kl. 8:00 – 12:00. Fredag er lukket. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Svendborg: Kontoret har ferielukket i uge 29 og 30. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Løgumkloster: Kontoret har åbent i sommerferien. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Varde: Kontoret kan være lukket. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Vejle: Kontoret holder ferielukket i uge 28 og 29. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Ry: Kontoret holder ferielukket i uge 28 og 29 og 30. Det er altid en god ide at kontakte kontoret inden du kommer, så du ikke kommer til en låst dør. Ikke alle medarbejdere er til stedet på kontoret i de pågældende uger.

Vi ønsker alle en rigtig god sommer.