Finansieringsmulighed til landbruget

InGreen Crowdfunding platform til landbrugs- og fødevarebranchen.

InGreen er en mulighed for landbrugere, at få hjælp til at finansiere deres drømme. Princippet er det samme som i en bank, men dette er en crowdfunding platform, hvor man kan få finansieret sit projekt af en gruppe af investorer. Hos InGreen kan man få lånebaseret crowdfunding. Det betyder at du kan låne pengene af crowden af investorer og så skal du betale renter og afdrag af lånet, ligesom et almindeligt lån.

InGreen er det første sted i landbrugs- og fødevarebranchen, hvor du kan få kreditvurderet personligt drevne virksomheder, som f.eks. landbrug. InGreen kreditvurderer alle projekter og ønsker at fremme finansiering af den bæredygtige udvikling. Navnet InGreen er en sammentrækning af Invest in Green. Navnet er valgt for at signalere, at platformen ønsker at binde investeringer og landbrug mere sammen. Kreditvurderingen sker ud fra faste kriterier og processer for at identificere rentable projekter, hvor økonomien er sund.

Du kan også download vores folder og få mere information her: Folder

Holdet bagved InGreen

Landbrugsrådgivning Syd er en del af holdet bag InGreen AgroFunding A/S, hvor der står en bred og stærk ejerkreds indenfor DLBR-samarbejdet, som med platformen ønsker at bidrage til, at landbrugs- og fødevarebranchen får en ny mulighed for finansiering.

Sådan låner du pengene ud gennem InGreen

InGreen bygger på ideen om at forbinde frie midler med mange forskellige virksomheder. På InGreens lånemarked kan du som långiver opnå et attraktivt afkast og samtidigt investere i fremtidigt dansk vækst indenfor landmandsejede virksomheder samt virksomheder beslægtet hermed. Alle projekter har gennemgået vores kreditvurdering, så du opnår en større sikkerhed i din investering. Det nye er, at du kan investere i flere forskellige virksomheder med valgfrie beløb.

Hvis du er blevet interesseret som långiver eller låntager, så besøg hjemmesiden www.ingreen.dk og læs mere om, hvordan du kan få støtte til din drøm.

Har du spørgsmål om platformen, samarbejdet, andet, der har vakt nysgerrigheden, kan du kontakte:

Direktør Anett Skov Marcussen

Tlf.: 3016 0641

E-mail: amx@ingreen.dk