dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Tilmeld Nyhedsbreve
Hanne tænkte ud af boksen og blev B&B ejer
  25 nov 2019

På Tyklundgaard bliver muligheder og uudnyttet potentiale omsat til handling og forretning. Således fik Hanne både Bed & Breakfast, plejebarn, pyntegrønt og kviekalve.

Lidt uden for Løve i Midtjylland krydser man Hærvejen. Og Tyklundgaard Bed & Breakfast. Begge dele ligger smukt og lidt gemt væk, bag tusindvis af træer, bløde bakker og en flok græssende køer på Jyllands højderyg.

Nogle vil sige, at her ikke er meget at komme efter. Andre vil sige, at her er lige præcis dét, de leder efter: Fred og ro. Natur. Bløde senge og god morgenmad. Stilheden og naturen er det, der trækker de fleste gæster til Tyklundgaard. De vandrer typisk ad Hærvejen fra Viborg og sydpå, og efter en dagsvandring på 24-27 km må det være en lettelse at ane B&B-skiltet ret forude. 

Fra drøm til virkelighed
Hanne Fisker købte Tyklundgaard i 1992 sammen med sin mand. Gården bestod af et gammelt stuehus fra 1876 og 29 hektar. Drømmen var et deltidslandbrug med god plads til familie og heste. Men tre år efter købet mistede Hanne sin mand i en trafikulykke. Og hvad gør man så?

Læs hele artiklen her (som pdf)