dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
 •  
   
Vigtige datoer
 
Nyheder
 • Vagns Vinkel d. 24/11
    24 nov 2017

  Historisk lave renter kan give dig en bedre rentabilitet ved at afkorte løbetiden, men likviditeten skal selvfølgelig også kunne klare det, så tag evt. en snak med din konsulent hos LRS

 • Økologi - Inspiration til jordbruget
    17 nov 2017

  Tilmeld dig " Økologi - Inspiration til jordbruget" nu og få årets sidste numre gratis. Tilmelding til Landbrugsrådgivning Syds økologikonsulent Anne Mette Fruekilde: amf@lrs.dk ring på tlf: 21 16 28 23, eller hos din lokale økologikonsulent.

 • Vagns Vinkel d. 16/11
    16 nov 2017

  Forskudsskemaet for 2018 nu er klar på www.skat.dk i jeres skattemappe. Hvis renterne på jeres lån er mindre, eller der er andre forhold, der har ændret sig, er det altid en god idé at få tjekket, og evt. rettet tallene i forskudsskemaet inden B-skat trækkes i januar

Hvad siger kunderne?

Henrik Rasmussen: En virksomhed med engagerede og lydhøre medarbejdere
Henrik: "Landbrugsrådgivning Syd står for mine regnskaber, og så rådgiver de mig inden for planteavl og kvæg. Man mærker tydeligt, at fagligheden er høj. De er gode til at lytte til mine behov og er meget engagerede i deres arbejde – men også i mit. Jeg vil beskrive Landbrugsrådgivning Syd som en virksomhed, hvor medarbejderne er fagligt dygtige, engagerede og lydhør."

Henrik Rasmussen har ca. 110 Jersey tyrekalve og driver 60 ha, hvor der dyrkes byg, hvede, majs og græs. Derudover har Henrik sammen med sin kone Mette en gårdbutik, hvor de sælger deres eget kalvekød. Ønsket for fremtiden er at udvide til ca. 450 kalve, hvor ca. 100 kalve går gennem egen gårdbutik.