dtHome = Landbrug
dtRootHome = Landbrug

dtRoot = LRS
  •  
   
Hvad siger kunderne?

Henrik Rasmussen: "En virksomhed med engagerede og lydhøre medarbejdere"


"Landbrugsrådgivning Syd står for mine regnskaber, og så rådgiver de mig inden for planteavl og kvæg. Man mærker tydeligt, at fagligheden er høj. De er gode til at lytte til mine behov og er meget engagerede i deres arbejde – men også i mit. Jeg vil beskrive Landbrugsrådgivning Syd som en virksomhed, hvor medarbejderne er fagligt dygtige, engagerede og lydhør."

Henrik Rasmussen har ca. 110 Jersey tyrekalve og driver 60 ha, hvor der dyrkes byg, hvede, majs og græs. Derudover har Henrik sammen med sin kone Mette en gårdbutik, hvor de sælger deres eget kalvekød. Ønsket for fremtiden er at udvide til ca. 450 kalve, hvor ca. 100 kalve går gennem egen gårdbutik.

 

Eskild Lund Ladegaard: "Jeg bliver hørt - og får et nødvendigt spark bagi"

"Jeg blev kunde hos LRS, fordi jeg havde et mega problem: Banken ville ikke give kassekredit til mit byggeprojekt, så jeg måtte bygge i etaper. Derfor tilbød LRS at finde en anden løsning. Løsningen blev at skifte til en anden bank, der er mere velvillig over for mærkelige bedrifter som min.

LRS tilbyder en helt unik rådgivning og en strategi, hvor kunden er i centrum. Det er ikke strømlinet ud fra nogle bestemt nøgletal, men vi arbejder ud fra mine præmisser og mål. Rådgiverne er fleksible, interesserede og handlekraftige - også når jeg ringer i sidste øjeblik.

Hos LRS lægger de mærke til, når noget er skævt, og så gør de noget ved sagen. Samtidig er de gode til at give mig et spark bagi af og til, når det er nødvendigt."

Eskild Lund Ladegaard driver Spillinggård ved Egtved, der bestemt ikke er nogen standardproduktion. Det er et økologisk landbrug med 135 Ha samt produktion af både grise, køer, grøntsager - og kødkaniner!