Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2024

Det Sønderjyske Fællesdyrskue 2024

Besøg vores telt i Sønderjysk Familielandbrug på dyrskuet

Igen i år står vi klar i Sønderjysk Familielandbrug sammen med Landbrugsrådgivning Syd til at byde jer velkommen på det sønderjyske fællesdyrskue d. 24. & 25. maj i Aabenraa.

Vi er klar til at byde jer alle velkommen i vores telt, hvor vi i år vil have fokus på aktuelle emner som CO2-afgifter og ESG.

I Sønderjysk Familielandbrug har vi sammen med de tre andre Familielandbrugsforeninger i Region Syddanmark foreslået, at der indføres en CO2-bundkvote for mindre- og mellemstore bedrifter. Det gør vi blandt andet for at sikre livet på landet... også i fremtiden.

I Landbrugsrådgivning Syd forholder vi os også til den bæredygtige udvikling, hvilket vi gør blandt andet gennem vores arbejde med ESG. Bæredygtighed er kommet for at blive, og derfor har vi også klædt flere af vores konsulenter på til, at hjælpe dig med at forene begreberne bæredygtighed og værdi i din dagligdag.

Som altid vil vi have aktiviteter i eller omkring teltet for de mindste, så vi tilgodeser hele familiens oplevelse på årets dyrskue. Har du lyst til at komme forbi til en snak om CO2, ESG eller noget helt andet? Så står vi klar til at tage imod dig den 24. & 25. maj på dyrskuepladsen i Aabenraa.

Køb billetter til årets dyrskue her.