Vi rådgiver fuldtids- deltids og fritidserhverv

Er du landmand?

Så er du havnet det rette sted, uanset om du driver landbrug på fuldtid, deltid eller som hobby. Landbrugsrådgivning Syd rådgiver alle typer af landbrug, både store, små og nicheproducenter. 

Her finder du stærke kompetencer, til at hjælpe dig med at drive din bedrift. Vi kan hjælpe dig med at løse de opgaver, som tynger din hverdag på kontoret. f.eks. bogføring, fakturering og lønadministration. På den måde kan du sikre, at du bruger din tid og dine kompetencer rigtigt, f.eks. i marken eller i stalden.

Ud over vores lokalkendskab og store interesse for landbruget, er vores spidskompetencer inden for økonomi, lønadministration, strategi, planteavl, økologi, jura, ejendomshandel, sociale forhold, etablering, afvikling mv.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Hos Landbrugsrådgivning Syd er fagligheden i centrum. Vores medarbejdere stikker en finger i jorden, lytter til dine behov og skræddersyr en rådgivning, som passer til dig og din familie. Uanset om du er nyetableret landmand eller har mange års erfaring.

Kernen i vores rådgivning er den lokale relation. Gennem samarbejde og dialog sikrer vi, at du får den rådgivning, du har brug for - hverken mere eller mindre.

Hos Landbrugsrådgivning Syd kan du alliere dig med eksperter på alle de områder, der skal til for at drive et landbrug. Vores medarbejdere er opdaterede på den nyeste viden, inden for alt fra regnskab og revision til planteavl, økologi, ejendomshandel og testamenter. Digitalt er vi langt fremme og kan blandt andet tilbyde elektronisk arkiv via app samt GPS jordprøver.

Via vores samarbejdspartnere er vi også stærke inden for rådgivning vedrørende kvæg og svin samt bygninger og maskiner.

Vi rådgiver årligt mere end 3.500 økonomikunder, 2.200 planteavlskunder og ekspederer ca. 350 handler med fast ejendom. Rådgivningen kan foregå på et af vores seks kontorer i Jylland og på Fyn, eller hjemme hos dig.

Klik her for at se mere om, hvad vi kan hjælpe dig med:

Se vores aktuelle rådgivningspriser her