Ejendomsrådgivning på Fyn

Ejendomsrådgivning på Fyn

Lad vores erfarne ejendomsrådgiver hjælpe dig med at optimere handlen og undgå faldgruberne, når du går i tanker om at købe eller sælge en landejendom.

Erfaren ejendomsrådgiver og økonomikonsulent

Hos Landbrugsrådgivning Syd på Fyn møder du Niels Jepsen, som både er uddannet revisor og ejendomsrådgiver  Kombinationen af kompetencer inden for både økonomisk rådgivning og ejendomsrådgivning er unik, og det kommer dig til gode, der enten går i købs- eller salgstanker.

Niels kan f.eks. sikre, at det skattetekniske bliver tænkt ind i handlen, og at handlen gennemføres mest hensigtsmæssigt.

Ud over formidling mellem køber og sælger kan Niels også bistå ved forhandlinger med banken og kreditforeningen, samt lave regnskabet efterfølgende.

Stort lokalkendskab

De seneste syv år har Niels Jepsen formidlet utallige handler af store og små landejendomme på Fyn, inklusive hobby- og deltidslandbrug.

Køberrådgivning ved køb af hobby/deltids/fuldtidslandbrug

Når du køber en ejendom gennem en ejendomsmægler, er det vigtigt at huske på, at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og ikke må have to kasketter på.

Ofte vil det være en ret stor beslutning at købe fast ejendom, hvad enten det er hobbylandbrug, deltidslandbrug eller fuldtidslandbrug - eller andre typer af ejendomme som f.eks. sommerhuse og ejerlejligheder.

Derfor er det vigtigt for dig som køber, at du har din egen professionelle rådgiver. Det gælder også i de tilfælde, hvor der ikke er en ejendomsmægler involveret.

Klik her for at se mere om uvildig køberrådgivning hos Landbrugsrådgivning Syd.

Salg af landejendom

Landbrugsrådgivning Syd tilbyder lokal rådgivning til dig, som vil sælge din landejendom.

Uanset om du sælger en landbrugsejendom via en ejendomsmægler eller i en privat handel, er det vigtigt at du har din egen uvildige juridiske rådgiver ind over. Til f.eks. at tage højde for ejendomsavancebeskatning, betalingsrettigheder, forpagtningsforhold mv.

Se mere om vores rådgivning ved salg af landejendomme her.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Går du i købs- eller salgstanker, så tag fat i din lokale ejendomsrådgiver hos Landbrugsrådgivning Syd.

Du finder kontaktoplysningerne på vores fynske ejendomsrådgiver Niels Jepsen nedenfor, og du er meget velkommen til at kontakte ham for en uforpligtende snak.