Undgå faldgruber med uvildig køberrådgivning

Køberrådgivning ved køb af hus eller landejendom

Landbrugsrådgivning Syd tilbyder uvildig køberrådgivning til dig, der skal købe hus eller landejendom og ønsker uvildig køberrådgivning.

Når du køber en ejendom gennem en ejendomsmægler, er det vigtigt at huske på, at ejendomsmægleren er sælgers rådgiver og ikke må have to kasketter på.

Derfor er det vigtigt for dig som køber, at du har din egen professionelle rådgiver. Det gælder også i de tilfælde, hvor der ikke er en ejendomsmægler involveret.

Ofte vil det være en ret stor beslutning at købe fast ejendom, hvad enten det er privat bolig, sommerhus, ejerlejlighed eller en landejendom.

Det er derfor af afgørende betydning, at der er fuldstændig klarhed over købsaftalen og dens juridiske indhold.

Når først der er skrevet under, så fanger bordet, så at sige.

Udover selve købsaftalen er det af lige så stor betydning at forstå det fulde indhold af de mange sider bilag, der følger med, herunder f.eks.:

  • tinglyste servitutter
  • forureningsattester
  • ejendomsdatarapport
  • tilstandsrapport
  • tilbud om ejerskifteforsikring
  • og mange andre dokumenter

Hovedreglen ved alle køb - ikke blot fast ejendom – er, at sælger har pligt til at oplyse om eventuelle dårlige ting. Køber har til gengæld pligt til at se sig for, og denne pligt omfatter blandt andet, at man nærlæser alle de bilag, der hører til købsaftalen.

Derfor er det vigtigt, at man som køber får professionel køberrådgivning inden man skriver under, medmindre man får indført et rådgiverforbehold inden underskriften.

Vores jurister har stor erfaring med at yde grundig køberrådgivning i alle former for ejendomshandler. Tag fat i Landbrugsrådgivning Syd, så du får alle detaljerne med.

Vores køberrådgivere har stor erfaring med køb og salg af bl.a. landejendomme og et godt lokalkendskab i Odense, Svendborg, Løgumkloster, Varde, Vejle og Ry, hvor du finder vores rådgiverkontorer.

Line Østerby-Jørgensen
Ry
Vejle
Odense
Svendborg
Løgumkloster

Line Østerby-Jørgensen

Jurist og ejendomsrådgiver

Telefon
7374 2160
Mobil
3016 2160
E-mail
loj@lrs.dk