Vi rådgiver fuldtids- deltids og fritidserhverv

Kriserådgivning til landmænd ved konkurs

Landmænd, der har brug for kriserådgivning, kan få hjælp hos Landbrugsrådgivning Syd.

Kriserådgivning til landmænd er møntet på dem, der er i risiko for at gå konkurs og miste sin gård. Det kan give voldsomme konsekvenser for både landmanden og resten af familien, da landmændene mister både deres arbejde og hjem på samme tid.

Allerede før et tab af en gård, er landmændene i risikozonen for at udvikle dårlig mental sundhed. De kan blive ramt af stress, angst og depression, som gør det endnu sværere at tackle en presset situation.

Det kan være utrolig svært at opleve, at ens livsværk og familiens hjem er på vej til at blive taget fra en. I den situation kan det være svært at tale med andre, og her kan krisehjælp være til stor nytte. 

Lokale konsulenter hjælper dig igennem

Krisehjælp tilbyder forskellige former for rådgivning fra lokale konsulenter og evt. igennem erfagrupper, hvor landmænd i lignende krisesituationer kan udveksle erfaringer. 

Krisehjælp har tidligere været gratis via støtte fra forskellige fonde og organisationer. Det er den desværre ikke længere, men ekspertisen til at håndtere kriser og konkurser består hos vores dygtige medarbejdere.

Landbrugsrådgivning Syd tilbyder kunder to timers gratis rådgivning til at komme videre ved konkurs.

Tøv ikke med at tage fat i Landbrugsrådgivning Syd, hvis du har brug for hjælp.