Vi rådgiver fuldtids- deltids og fritidserhverv

SIKKER MAIL

Ønsker du at sende sikker mail til LRS, kan du bruge "Landbrugsrådgivning Syd I/S - E-boks Service".

Mail adressen er e-boks@lrs.dk.

Sådan gemmer du modtagerens certifikat i din adressebog

For at kunne sende krypteret e-mail er det en forudsætning, at du har modtagers certifikat gemt i din adressebog. Dette kan enten ske ved, at I tidligere har udvekslet certifikater med hinanden, eller ved at du downloader modtagerens certifikat på NemIDs hjemmeside.

Når du skal downloade brugerens / virksomhedens certifikat fra NemIDs hjemmeside, taster du modtagers e-mailadresse ind i søgefeltet. De certifikater, der matcher din søgning, vises på en liste. Du har mulighed for at downloade selve certifikatet eller et vcard. Hvis du downloader et vcard, kan du åbne det i dit mailprogram og tilføje kontakten til din adressebog.

Ønsker du at downloade modtagerens certifikat via din browser, kan du gøre dette på søg certifikat-siden på adressen https://service.nemid.nu/dk-da/support/soeg_certifikat/. Bemærk at det er certifikatet fra Landbrugsrådgivning Syd I/S - E-boks Service, der skal bruges.

På NemIDs hjemmeside kan du læse mere om Sikker e-mail og finde vejledninger til opsætning af understøttede mailprogrammer.

Husk at skrive modtagers navn i mailen, så vi kan distribuere videre til den rigtige medarbejder.