Gratis kursus: Kom godt i gang med Control Basis

Gratis kursus: Kom godt i gang med Control Basis

Tag med til gratis kursus om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

 

LRS udbyder 2 kurser den 25. april 2023 kl. 10-12 på vores kontor i Odense og den 26. april 2023 kl 13-15 på vores kontor i Løgumkloster. Her har du mulighed for at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil vide mere om den nye arbejdsgang i InterCount.

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

Praktisk information

Kurset i Odense

  • Kurset afholdes Rugårdsvej 197, Odense NV den 25. april 2023 kl. 10-12
  • Kurset er af 2 timers varighed
  • Tilmeldingsfrist er fredag den 21. april 2023 kl. 12

Kurset i Løgumkloster

  • Kurset afholdes Rådhusstræde 2, Løgumkloster den 26. april 2023 kl. 13-15
  • Kurset er af 2 timers varighed
  • Tilmeldingsfrist er mandag den 24. april 2023 kl. 12

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

 

Tilmelding på lrs@lrs.dk eller tlf. 7374 2020