Har du tjekket op på dine klimavirkemidler?

Har du tjekket op på dine klimavirkemidler?

Få beregnet din baseline så du har et udgangspunkt for din CO2e udledning og de virkemidler der er aktuelle for din virksomhed.

Ved du hvor mange CO2e du udleder på din bedrift? Har du måske allerede brugt nitrifikationshæmmerer i gyllen, men har ikke helt styr på hvad det egentligt betyder for din bedrifts udledning. Det kan også være du bare er nysgerrig på, hvad du kan gøre for, at din virksomhed er fremtidssikret og står stærkere i forhold til kravene fra forbrugere, værdikæden og ikke mindst bankerne ønske om mere rapportering på andet end økonomiske tal.

Vi kan hjælpe dig med beregningen på både CO2e udledningen fra din bedrift og hvilke virkemidler, der er bedst for dig og din virksomhed. Både i forhold til CO2e udledningen og økonomien.

For at beregne din bedrifts CO2e udledning skal du købe adgang til ESGreentool og give os adgang til dine oplysninger. Sammen kigger vi på hvilke virkemidler, der kan være oplagte til din virksomhed og de fremtidsplaner du har for virksomhedens udvikling.

Er du blevet nysgerrig på din baseline og hvilke virkemidler der er aktuelle for dig.

Så kontakt

Sune Hallberg, Driftøkonom  tlf. 7374 2107 mail suh@lrs.dk

Carina Kryger Rønberg,  Driftøkonom   tlf. 73742123 mail: ckr@lrs.dk

Hvad er ESGreentool ?

ESGreentool er ikke det samme som din ESG rapport, men er er en del af din ESG rapportering. Greentool bruges til at lave din baseline  beregning altså,  din CO2e udledning på din bedrift og rettes til med dine tal og de oplysninger du leverer. Samtidigt har du mulighed for at lave fremtids scenarier. Så effekten af de klimavirkemidler du overvejer kan beregnes i forhold til din specifikke udledning.

Du har mulighed for både at beregne på bedrift niveau og på produkt niveau.

ESGreentool er udviklet af SEGES innovation og sponsoreret af Forenet Kredit og Nykredit.