IT- og arbejdssikkerhed på landet

IT- og arbejdssikkerhed på landet

Har du brug for hjælp til at få styr på din IT- og arbejdssikkerhed på din bedrift? Så sæt kryds i kalenderen den 29. november, når Sønderjysk Familielandbrug afholder arrangement om netop dette emne.

På landet bliver vi, ligesom resten af samfundet, mere og mere digitale. Det kan bl.a. medfølge at vi som borgere bliver sårbare, når det kommer til vores personfølsomme oplysninger og muligheden for at blive snydt af diverse på nettet.

Mangel på IT-sikkerhed og viden herom, kan have store konsekvenser for vores hverdag, uanset om man bor i byen eller på landet. Derfor har vi inviteret Peter Søby fra Terra Connect til at komme og fortælle, hvad man skal være opmærksom på i den digitale verden samt hvordan man kan forhindre at blive snydt.

I Sønderjysk Familielandbrug sætter vi fokus på det gode familieliv. Derfor forsøger vi også at skabe tryghed og trivsel ved at mindske antallet af arbejdsulykker. Landbruget står årligt for en stor procentdel af antallet af arbejdsulykker på arbejdspladsen.

Derfor har vi inviteret Hans Jürgen Dethlefsen, konsulent fra Jobstafet og LandboUngdom, til at komme og holde et indlæg om, hvordan du kan øge arbejdssikkerheden på din bedrift.

På mødet har du mulighed for at stille de spørgsmål, du har brug for svar på til begge indlægsholdere.

Arrangementet er gratis og afholdes på Rådhusstræde 2, Løgumkloster, hvor alle er velkomne. Der vil blive serveret kaffe og kage.

Info:

Tidspunkt: 29. november Kl. 19.30

Adresse: Rådhusstræde 2, 6240 Løgumkloster

Tilmelding: Ring til kontoret på 73742020 eller send en mail til lrs@lrs.dk